Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Låt mig presentera fisk- och skaldjurslasagnen!

Fisk- och skaldjurlasagne med fänkålssallad, fotot: Louise Johansson/Taste by Louise

Häromdagen nämnde jag att jag skulle laga en fisk- och skaldjurslasagne – Och här är resultatet. Skaldjursfonden kokade på spisen och spred dofter i hela huset igår. Det är när jag får laga sådan här mat som jag verkligen njuter, det är avkopplande och hela själen finner ro. Kan låta lite klyschigt, men så är sanningen faktiskt.

Ska du nu ge dig på att laga den här skaldjurshistorian så måste jag nästintill gå ner på mina bara knän och be dig laga en egen fond. Det blir sån skillnad,  mer stomme, mer smak, mer av ALLT!
Jag är ju lite förförd av den franska fiskgrytan ”bouillabaise” därför finns det influenser från detta mästerverk i lasagnen – Saffran, tomat och en dust av apelsin. Låt väl smaka :).

Fisk- och skaldjurslasagne, foto: Louise Johansson/Taste by Louise

4 kommentarer till Låt mig presentera fisk- och skaldjurslasagnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)