Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Kokbokstävling!

Igår fick jag mina första exemplar av boken skickade till mig! Känns helt otroligt. Det kommer nog att vara lite märkligt ett tag framöver att se sig själv på ett bokomslag i butikerna runt om i landet.

Det är många som frågar när boken kommer i butik, dessvärre kan man inte köpa den i julklapp i år utan man får vänta till några dagar efter jul, närmare bestämt 3:e januari. Den som väntar på något gott ;).

För att det är fredag och snart helg blir dagens tävling enkel. Du har chansen att  kamma hem ett signerat exemplar av min kokbok. För att delta behöver du endast göra följande:

1. Gilla Taste by Louise på Facebook och dela länken om tävlingen som finns där (OBS! på facebooksidan), har du inte facebook går det bra att tipsa 3 vänner om tävlingen.

2. Skriv ditt för- och efternamn i kommentarsfältet nedan. Jag kommer att lotta ut dagens vinnare och vem vet, lotten kanske faller på dig. Lycka till!

Vinnare av denna tävlingsomgång blev Maria Emilsdotter, grattis!

Imorgon får ni chansen igen att vinna min kokbok, håll utkik. Ha nu en härlig lördag så ses vi imorgon igen :)!


105 kommentarer till Kokbokstävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)