Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Kokboksfotografering

Nu har verkligen projektet av min kokbok satt fart på allvar! Vilka fantastiskt roliga dagar jag har fått uppleva. Fotografen som fotar, Ingvar Eriksson är väldigt proffsig och knäpper alldeles, alldeles underbara bilder. Här ovan ser ni mig i röran av allt porslin, dukar, rekvisita m.m. Nu är ungefär hälften av alla rätter fotade som ska vara med, jag åker upp till Stockholm igen på söndag för att få vara med om ytterligare 3 kokboksdagar :).

Inte nog med detta så har jag också blivit inbjuden till Kristallengalan. ”Sveriges Mästerkock” är nominerat till årets dokusåpa, det skulle vara fantastiskt om serien kammade hem priset.

Nu blir det till att packa flyttkartonger för i helgen går lasset. Vi flyttar dock inte in i vårt hus ännu då det inte riktigt är färdigt. Men om en månad så hoppas jag på att kunna stå i det nya köket och laga massor med mat!

 Alla råvaror som nu har blivit maträtter i min kokbok!

3 kommentarer till Kokboksfotografering

  • Kattis skriver:

    Den boken ska jag köpa:) Dina recept är ju helt suveräna:) Lycka till med fortsättningen:)

  • Tänk, av någon anledning hade jag missat din blogg totalt, jag som älskar mat och såg varenda avsnitt av Sveriges mästerkock (som helt klart kommer vinna årets dokusåpa, inget snack!). Ska bli väldigt spännande när din kokbok kommer ut, du lagar ju så mycket gott =D Nej, nu blir det att prenumerera så jag inte missar någonting, vill veta allt om huset och läsa alla recept du delar med dig av 😉

  • Åh, så avundsjuk man kan bli… vi letar och letar men hittar ingenting alls som faller oss si smak vad gäller nytt boende. Men skam den som ger sig!
    Ser fram mot kokbokssläppet, så spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)