Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Min kommande kokbok: 52 Helger – Årets alla helger på ett fat


Kokboken ”52 Helger – Årets alla helger på ett fat”, foto: Stefan Edetoft

Jag känner mig så stolt och glad att äntligen få visa upp omslaget på min kommande kokbok! I över ett år har jag, mästerfotografen Stefan Edetoft, de proffsiga och kreativa formgivarna på Create Remain och underbara Hanna och Alexandra på Bonnier Fakta arbetat på projektet.

Födelsedagsdatum för boken i butik är beräknat  till den 19 november – då ska det firas och signeras :). Men innan dess är det lite bilder kvar att plåta och några recept som ska provlagas igen. Glad i hågen bjuder jag här på ett bildsvep.


Från kokboken ”52 helger – Årets alla helger på ett fat”, foto: Stefan Edetoft

8 kommentarer till Min kommande kokbok: 52 Helger – Årets alla helger på ett fat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)