Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Knivbrev


Finns det något bättre än att arbeta i köket med en riktigt vass kniv? Jag försöker alltid slipa mina knivar innan jag använder dem, det är en bra rutin för att hålla dem vassa.  Efter ett tag slits eggen och det är svårt att behålla skärpan.

Jag testade därför att skicka iväg knivarna med knivbrev den här gången. Smidigt och enkelt kom ett kuvert hem i brevlådan. Jag lade i knivarna med tillhörande skydd som medföljde och postade brevet. Två dagar senare kom mina knivar tillbaka sylvassa och då menar jag verkligen sylvassa.
För att kolla skärpan på knivarna brukar jag skära genom ett papper. Om kniven glider av sig självt genom pappret så är den bra slipad – jag blev otroligt nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera knivbrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)