Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Börjar jobba på ”Katjas kök”

 
Katja Paldahl från Katjas kök, foto: via katjas.se .

Nu är semestern slut vilket innebär nya utmaningar för mig. Tack till hela gänget på Restaurang Familjen – det har varit en galet rolig tid tillsammans med er. Nu flyger jag vidare och testar vingarna på nyöppnade Katjas kökStora Holms säteri. Jag ser verkligen fram emot att lära av krögarinnan Katja Palmdahl som har en alldeles speciell matfilosofi.

Vi kommer satsa på att servera Göteborgs bästa lunch, erbjuda godaste fikan (missa absolut inte kanelbullarna) laga läckra cateringar och brunchmysa på söndagar. Och det bästa av allt – vi kommer att jobba med ekologiskt och närproducerat så mycket vi kan!

Numer kan jag också ta emot egna cateringförfrågningar och erbjuda matlagningskurser. Vill du veta mer om detta och boka så maila till louise@tastebylouise.com eller info@katjaskok.se .

Med det sagt hoppas jag verkligen att vi ses – ni är alla mer än välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)