Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Kalorisnålt recept med nyttig lax


Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

Jag har fått in önskemål om jag kan ge lite inspiration till nyttig och kalorisnål mat. Här är ett supersmarrigt recept med lax och  en krispig sallad på fänkål med saffran och kummin. Roliga smaker tillsammans och man behöver dessutom ingen sås vilket jag tycker är riktigt gott nu på sommaren då grönsakerna smakar som bäst! Känn efter när du äter vad det egentligen smakar, på så vis blir mat så mycket mer spännande.

Smaklig spis hälsar Louise (rim ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)