Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Juryn håller mig på sträckbänken!

Jag var först in till Juryn av alla deltagarna i Gävle att få reda mitt öde i Sveriges Mästerkock. Det var en mäktig känsla att kliva in i en av Gasklockorna i Gävle. Jag var supernervös och hade knappt sovit någonting. Marcus höll mig så länge på sträckbänken tills han äntligen gav mig beskedet!


Bild och klipp lånat av TV4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)