Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Julens önskelista 2012


1) Silikonkavel från Sil-Pin, Bagaren och Kocken 2) Industrilampa från HAY, Artilleriet 3) Sax från Global, J.A Sundqvist 4) Ljusstake i betong från Tove Adman, Norrgavel 5) Kokboken Lakrits från Elisabeth Johansson, Bonnier Fakta 6) Diskmedel med citrongräs och rosmarin från L:A Bruket, Rum21.se

Det börjar sakta men säkert att lacka mot jul. Hemma hos mig ska vi i år spela ett  julklappsspel på julafton men det kan ju vara så att man varit lite snäll och får någon mer julklapp. Kanske, kanske…

Personligen älskar jag julen och allt som hör den till! Maten, levande ljus, mys med goda vänner och familjen – allt som gör mig glad. Jag längtar så förbaskat redan nu att jag är startklar för att släpa in granen och pynta till tillvaron. Och under julgranen kanske något av detta kan komma att ligga? Elisabeth Johanssons nya kokbokstillskott Lakrits känns som ett givet kort. L:a Brukets diskmedel med citrongräs och rosmarin tror jag gör att det blir lite roligare att diska. Globals nya sax som har en hel del smarta funktioner förutom att klippa. Funkar även att använda som nötknäppare eller med ett litet klick får du av burklocken lättare. Ett litet smakprov – vi får se om tomten kommer.

Ett annat julklappstips är att gå in på UNICHEFs hemsida (http://unicef.se/gavoshop). Där kan man välja mellan lite olika saker som alla har gemensamt att det skickas till de barn som behöver mest.

Vad står på din önskelista i år?

2 kommentarer till Julens önskelista 2012

  • Oskar skriver:

    Hej, jag är inne på Unicef spåret, men lite klappar känns ändå alltid rätt. En gräddsifon vore kul.

    • Louise skriver:

      Hej! Man kan ju alltid göra både och 🙂 En gräddsifon är väldigt användbar, jag brukar även slänga i varma och kalla såser, då blir de skummiga och fluffiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)