Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Intervjuad på Gastro Nord

Alexandra Zazzi och jag diskuterar mat på Gastro Nord i Stockholm.

Jag åkte upp till Stockholm i fredags och hann knappt blinka förrän jag nu sitter på tåget på väg hem igen. Ihärdig med alla bilder som jag knäppt av får jag börja med att bjuda på mitt färskaste intryck som jag bara lämnade för någon timme sedan, Gastro Nord – En av Nordens största mat- och dryckesmässor. Jag lovar, helgens bilder kommer också!

Jag mötte upp Alexandra Zazzi och Robert Maglia som stod för de italienska influenserna på mässan. Alexandra intervjuade mig och vi pratade om mästerkocken, mat och råvaror, trender, närodlat, ekologiskt, vad jag brinner för och massor av annat matprat. Önskar att jag kunde stoppa ner cannelonin och brushettan i fickan som de bjöd på och skicka er ett smakprov!

Ett inspirerande matpratsmöte tillsammans med Alexandra.

Den oförglömliga cannelonin, fylld med soltorkad tomat, ruccola, ricotta och kyckling och sedan gratinerad med gorgonzolasås. Känn på den!

Vidare på mässan träffade jag min samarbertspartner Sundqvist. Jag måste göra lite reklam för vårt kommande event tillsammans. Fredagen den 4 maj på NK i Stockholm lagar jag mat från min kokbok, Sundqvist står för knivshowen från Global där det finns riktigt bra erbjudanden. Detsamma gäller för fredagen den 11 maj på NK i Göteborg. Välkomna!

Inte nog med att jag blev av med min trave visitkort som jag för en gångs skull fått rutin att ha med, åkte jag också hem med en rejäl bunt med nya och spännande kontakter. Hade jag haft mer tid hade jag gärna lagt en dag till mässan. Men här ska skrivas en ny kokbok, så varje timme är guld värd. Så nu, full fart framåt!

Ett riktigt snyggt bord som jag föll pladask för!

En spännande rödbetskaka som såg oerhört smaskig ut.

Söta macaroner!

Söta macaroner!

4 kommentarer till Intervjuad på Gastro Nord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)