Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Intervju med kaffe och kaka

Tidningsreportage, foto: Louise Johansson

Över en kaffe var lokaltidningen hemma hos mig idag och gjorde en intervju. Jag bjöd på en experimentkaka samtidigt som jag berättade om min resa och hur jag ser på framtiden. Det är rätt intressant när man leker med tanken om hur livet ser ut om tio år. Jag har en bild inom mig som jag ofta tänker på. Just den bilden är visserligen hemlig men jag tror det är viktigt att man kan se sig själv i ett fotografi i framtiden som beskriver vart man är på väg och vilken väg man ska ta. Det gör det väldigt enkelt ibland att välja.
Blev du nyfiken på kakan så bakade jag en klassisk sockerkaka med en glasyr baserad på brynt smör. Brynt smör är ju något som är på tapeten just nu – och det är ljuvligt gott. Reportern tyckte kakan var utsökt och tog till och med en bit till så receptet kanske dyker upp här en dag som veckans recept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)