Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Intervju i GT

Blev rejält chockad idag när jag köpte GT/Expressen! Jag var med på första sidan och i ett helt uppslag, det trodde jag aldrig! Tidningen var på besök hos mig igår på jobbet och gjorde reportaget, så kul! Här kan du läsa hela artikeln.
Snart är det dags för ett nytt avsnitt av Sveriges Mästerkock! Jag sitter bänkad med lite vänner och god mat! Har bakat min kladdkaka till efterrätt, bild och recept kommer ut imorgon.

Så här kan det se ut en vanlig dag påväg till jobbet 😉

Innan Sveriges Mästerkock började sändas såg många busshållplatser ut så här. Då kunde jag inte förstå att jag var med i programmet och skulle få se och höra mig själv i TV! Var tvungen att stanna bilen och fota för att förstå att det var sant…

En kommentar till Intervju i GT

  • I want to say your blog is almost amazing. I always like to learn something new about this because I have the similar blog on this subject so this help´s me a lot. Thanks for sharing so much in your blog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)