Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Hemma hos med tidningen Drömhus

Falsk äggost med saffransbiscottis och hjortronsylt, foto: Louise Johansson

Häromdagen hade jag tidningen ”Drömhus” på besök hemma hos oss i Stenungsund. De ville göra ett ”hemma-hos-reportage” då tidningen riktar sig till folk som ska bygga nytt eller renovera. Färgen har i princip nästan precis torkat på väggarna i vårt nybyggda hus och därför passade jag på att ge mina bästa tips och råd om vad som är bra att tänka på.

Jag bjöd självklart på en dessert också: min ”snabbvariant” på äggost, nämligen falsk äggost med saffransbiscottis och hjortronsylt. Ja, det går ju nästan att läsa mellan raderna att det är i julnumret som jag dyker upp. Så ska du bygga nytt hus, renovera eller bara vill ha lite nya inredningstips får du inte missa att köpa tidningen.

Här bjuder jag på några bilder som jag tog med min kamera.


Så här kan omslaget komma att se ut, så vet ni vad ni ska hålla utkik efter ;). Det var roligt att rota fram lite julsaker igen, observera adventsljusstaken, man längtar ju inte mindre nu om man säger så…


Saffransbiscottis med mandel, något bland det godaste jag vet att doppa i kaffet. Foto: Louise Johansson


Min ”ny gamla” sockerströare som blivit en favorit i rekvisitasamlingen, foto: Louise Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)