Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Hemligt uppdrag

Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

 Wow vilket dop! – Jag menar bröllop som jag var på i helgen. Inbjudan hade gått ut med att vi alla var välkomna på dop. Men tidpunkten var lördag klockan fem så jag tror många hade sina aningar om att det vankades bröllop. Vilket det också gjorde. Brudparet som är ett par goda vänner hade avslöjat sin hemlighet till mig i förväg och jag fick äran att laga maten och baka tårtan.

Det var ett fantastiskt vackert bröllop hemma i deras trädgård, vilket var väldigt personligt. Att alla trodde det var ett dop gjorde att stämmningen inte blev så formell och mer avslappnad. Ett väldigt bra tips om man vill hålla sitt bröllop enkelt men ändå ha fest.

Idag väntar ett nytt uppdrag – Grillcatering för 300 personer! Det ska bli jätteroligt att få göra ett så stort evenemang. Bilder på detta kommer i veckan.

3 kommentarer till Hemligt uppdrag

 • Ja, denna varianten börjar ju bli vanlig. Kan hålla med om att det är smart! Avslappnat och bra!

 • Xia skriver:

  Hej Louise! Om 3 veckor drar årets Mästerkock-tävling igång och jag ska på audition. Har du något tips eller råd till lilla mig? 🙂

  Kram kram kram kram!

  • Louise skriver:

   Hej! Vad roligt att du ska på audition! Önskar dig lycka till, det är absolut det roligaste jag varit med om 🙂 Tänk på att laga mat som du känner sig bekväm med, kanske träna några gånger hemma innan. Annars var dig själv och visa juryn vad du går för!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)