Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Hemligt stylingjobb

Anledningen till att det varit lite tyst här på bloggen senaste tiden stavas styling- och fotojobb. Förra veckan knäpptes bilderna av efter vartannat till ett reklamuppdrag som fortfarande är lite hemlighetsstämplat.

Jag sprang mellan köket och fotostudion i ett – lagade mat, tårtor och cupcakes till vackra stilleben. Underbart och fantastiskt roligt! Jag lovar att visa resultatet senare, än så länge kan jag bara bjuda på lite snapshots som jag knäppte i farten.

Temat gick i festligt rosa och turkos och resulterade i cup cakes. Muffinsbullarna smaksatte jag med vanilj- och choklad och bakade av i olika formar.

Mitt bästa tips för att lyckas med frostingen: Vispa 150 g rumstempererat smör med 150 g philadelphiaost fluffigt och krämigt. Tillsätt 500 g florsocker (ett helt packet – mycket jag vet, men då är den spritsbar) och 1 msk vaniljsocker, vispa ytterligare i cirka 3 minuter. Färga med valfri färg och häll upp i en spritspåse gärna med tyll. Sen är det bara att klämma och spritsa :).

Extra festligt blev det med skira pioner. Mina absoluta favoritblommor – helt ljuvliga och doftar magiskt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)