Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Hemlighetsstämplat recept

Pasta bolognese, foto: Louise Johansson (från instagram)

Efter semestermat och allt för sena middagar brukar jag längta efter ”vanlig” mat. Då passar inget bättre än en hederlig pasta bolognese. Så är det. Variationen mellan att äta lite lyxigare mat och traditionella maträtter gör att man uppskattar de där restaurangbesöken eller festligare måltiderna mer. Tänk om man skulle äta pilgrimsmusslor varje dag, hur kul hade det varit?

Efter att jag la upp bilden på pasta bolognese på min facebooksidatwitter och instagram (taste by louise) rullade kommentarerna in om att få receptet. Egentligen är det hemlighetsstämplat eftersom det  min mammas. Hon har alltid varit en hejare på köttfärsragu och lasagne. När jag och min syster var små brukade vi gå ner på våra bara knän och vädja efter mästerkoket. Jublandes runt köksbordet hoppade vi av lycka som att vi vunnit på lotto. Så för att få laga receptet, snälla ägna en tanke åt min kära mamma 🙂 !

Grundaren av receptet, min mamma Susanne! Foto: Louise Johansson

2 kommentarer till Hemlighetsstämplat recept

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)