Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Grundlurad och överraskad!


Vilken helg! 🙂
I helgen fyllde jag 25 år. Jag var helt inställd på att åka till Göteborg och äta en god middag tillsammans med familj och vänner! Jag kan säga att så blev det inte!

Klockan 10.00 i lördags bankade det på dörren. Jag hade precis gått upp och landat i soffan med en kaffe. Där stod flertalet av dom som jag hade bjudit till kvällen! Jag blev rejält överraskad och fick den där obehagliga känslan av att inte veta vad jag skulle bli utsatt för!
Jag fick order om att snabbt packa ihop lite grejer, vi åt lite tårta och sen gick bilen. Vi åkte och åkte, ner mot Varberg. Jag minns att jag tänkte ”hur ska vi komma tillbaka, vi ska ju på middag ikväll”… Eller?

Väl framme efter en lång bilfärd stannade vi på ett trevligt ställe som heter Ästad gård, mitt ute i ”ingenstans”. Här kämpade vi i två lag om att bli storbönder. Det var verkligen dunderroligt! Bäst av allt var att mitt lag vann 😉
Efter dessa tävlingar varvade vi ner i ett underbart spa med bastu. Senare blev det en god middag som avslutades med massor av dans och fest!

Vill ge alla rosor jag har till min Peter, fantastiska familj och vänner. Ni är bäst!

En kommentar till Grundlurad och överraskad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)