Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Grillfest

Jag måste visa er lite bilder från i helgen! Vi var hemma hos Lilian och Peter, ett par goda vänner som bor utanför Göteborg. Lilian är en riktig pärla vad gäller matlagning, bakning och allt som hör festen till. Jag knäppte några bilder som beskrev hela kalaset – Sommar, grillning, fest, dans, glass och skratt!

När vi kom fick vi varsin tidningspappersrulle som var fylld med friterade lökringar och ostfyllda chilifrukter. Det var ett grymt gott snackstilltugg till strawberry daiquirin som ni ser på bilden! Inget kladd och jätteroligt att ha en egen tidningsrulle fylld med massa gott.

Grillningen hade allt! Majskolvar, lågtempererat kött, quinoasallad med getost och hallon, smörstekta kantareller med kålrabbi, fetaostcrème, grönsaksspett, jornötssalsa… Name it!


Desserten innehöll smultron och en rejäl näve kärlek. Vaniljglass med kolasås i hemgjorda knäckkorgar – här hade Lilian garnerat med smultron som hon hade trätt på ett grässtrå.

En fantastisk sommarkväll i goda vänners lag som jag kommer att leva på länge :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)