Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Grattis Zandra Sjöberg och Viktor Hagström

Vinnarbilderna till sommar-mat-tävlingen, en ljuvlig sallad med mozzarellaost och parmaskinka och en somrig pavlova med rabarbercurd, vispad grädde och färska bär lite extra pluspoäng för den hemgjorda rabarbersaften i bakgrunden. Foto: Zandra Sjöberg och Viktor Hagström, grattis!

Två lyckliga vinnare är nu utsedda i tävlingen om ett salt- och pepparkvarnset! Det är många som skickat in sina finaste sommar-mats-motiv och jag har haft svårt att välja, så från en vinnare har det nu blivit två 🙂 – Grattis Zandra Sjöberg och Viktor Hagström! Jag skulle lätt kunna tänka mig båda rätterna serverade på ett bräde. Välkomna att gå in på Sundqvists hemsida och välja varsitt salt- och pepparkvarnset som kommer med posten snarast möjligt.

2 kommentarer till Grattis Zandra Sjöberg och Viktor Hagström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)