Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Grattis Sverige till OS-gulden!


Svenska kocklandslaget består av Fredrik Björlin, Jesper Bogren, Fredrik Hedlund, Klas Lindberg, Tom Sjöstedt och Viktor Westerlind samt konditorerna Patrik Fredriksson, Johan Sandelin, Daniel Roos och Mattias Ljungberg. Lagledare är Krister Dahl. Foto. svenskakocklandslaget.se

Det är helt makalöst – Sverige sopade banan av hela Culinary Olympics – matlagnings-OS som avgjordes  i Erfurt! Stort grattis till Svenska Kocklandslaget som totalsegrade i båda deltävlingarna ”kalla bordet” och ”varmköket” och som dessutom fick stående ovationer i samtliga bedömningskategorier från domarna. Grattis också till Svenska Juniorlandslaget, Stockholm Culinary Team och Team Sabis även de kammade hem guldet – vilka fantastiska presationer! Jag är mycket imponerad och lyfter på hatten :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)