Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Grattis mamma!

Jag och min mamma Susanne, foto: Ingela Vågsund

Inleder med att gratulera kvinnan som har Sveriges finaste röst, Loreen! Grattis till segern i ESC 2012! Vilken show du bjöd på igår.

Nu över till en annan person som också är en världsartist för mig – mamma! Grattis på mors dag! Vad skulle man bli av utan sin mamma? De stöttar en, tycker att man är bra på allt, finns där, ställer alltid upp och ger en kärlek!

Jag har precis skaffat hus och befinner mig i skedet då det ska anläggas en trädgård. Eller ja, vi satsar på en altan och en gräsmatta i år. Sen får det bli några krukor med blommor och örter, det är lagom. Har man aldrig haft en trädgård innan så är det inte helt lätt att veta hur man gör. Och några gröna fingrar verkar jag inte ha ärvt ;). Och det är precis här det är så himla bra att ha en mamma! Hon kan ju allt om blommor, växter och trädgård! Hon ligger ju inne på svaren. Så med det sagt, tror jag att var man än befinner sig i livet, oavsett ålder, så kommer man alltid behöva sin lilla mamma!

Så kära mamma, jag längtar tills du kommer hit och hjälper mig fixa i trädgården – Så bjuder jag självklart på middag ;).

En kommentar till Grattis mamma!

  • Susanne skriver:

    Tack Louise! Att hjälpa sina barn är det roligaste som finns! Att fått förmånen att följa med dig på din otroliga resa är för mig fantastiskt!
    Jag tycker att trädgårdsarbete är avkoppling och du skall ha den finaste trädgården,, jag hjälper gärna till, kan man få sig en middag är det bara bonus 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)