Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Gott nytt 2012

Foto: Cathrine Candle

 Ett riktigt gott nytt 2012! Jag tror inte jag hunnit landa sedan nyår förrän nu. Vi var ett stort gäng hemma hos oss, 12 personer och tre söta barn och en vovve, som firade in det nya året rejält! Fantastiskt kul att kunna bjuda hem så många i huset och som dessutom kan sova över.

2011 – Vart ska jag börja? Det har varit det mest händelserikaste året i mitt liv. Utmanande, fantastiskt roligt och omtumlande. Tänk att jag satt en dag på mitt gamla jobb och surfade in på TV 4:as hemsida i hopp om att ”Bygglov eller Äntligen” hemma kunde komma hem och bygga klart vårt hus. Hamnade helt åt skogen fel på deras webb och fick syn på ”vill du bli Sveriges Mästerkock”? Vad skulle jag svara där – det kan jag väl tänka mig? Impulsiv som jag är och med de orden i tanken ansökte jag…

Så mycket som har hänt! Jag är klar med min bok som snart kommer ut i butik! Ett projekt som tagit lång tid är äntligen färdigt. Jag håller föredrag och har jobbat med radio. Det har varit TV och inspelningar för Arlas webb. Tänk vad nervös jag varit! Jag fyllde 25 år och blev grundlurad av mina fina vänner som ställde till med en överraskningsfest. Vi är inflyttade i vårt nya hus!

Vad gäller 2012 så har jag inte avlagt några nyårslöften. Jag kan aldrig hålla dem. Men jag ser verkligen fram emot detta året, det känns i magen som att det bara kan bli ännu bättre och roligare!

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt 2012!


Blinis med löjrom och crème fraiche inledde vi kvällen med.


Ostron var införskaffade till skumpan.


Många rätter blev det, hela 5 stycken med goda viner till!


En favorit blande de fem rätterna! Hälleflundra med brynt smörsås, gurka och pepparrot. My God säger jag!


Gås med jordärskockspuré och calvadossås.


Champagnesorbet mellan rätterna för att rensa smaklökarna. Skulle jag som glassälskare lätt kunna leva på.


Vi hade danskt besök, där firar man tolvslaget med en ”kranse kage”. Varje rulle är fylld med ljuvlig nougat.

7 kommentarer till Gott nytt 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)