Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Gästspel hos Fröken Ros 30/3


Nu är det bokat! Den 30 mars är jag på besök i Kungälvs härliga butik Fröken Ros.
Förutom att jag är där, kommer jag att laga lite godsaker i vårens tecken som ni kommer att få smaka på! Butiken är uppfylld med massa nyheter inom både inredning och kläder. Det kommer att bli en mysig och trevlig kväll och ni kommer hem med massa ny inspiration!

195 kronor kostar kvällen och då ingår mat och dryck. Varmt välkomna att boka på telefon: 0303- 125 70 eller i butiken.

Vi ses väl?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)