Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Frantzén/Lindeberg är kockarnas favoritrestaurang


Restaurangen Frantzén/Lindeberg, foto: frantzen-lindeberg.com

För andra året i rad är det alltså Frantzén/Lindeberg som de flesta kockar anser är den bästa restaurangen i Sverige just nu enligt Restaurangvärlden. Det skiljde bara en röst mellan vinnaren och Mathias Dahlgrens Matbaren. Jag har inte ätit på Frantzén/Lindeberg men däremot på Matbaren, den absolut bästa restaurangupplevelsen jag äventyrat. Nu var det ett tag sedan jag var där men vad jag kommer ihåg så var alla rätter en herrejössesupplevelse, speciellt chokladdesserten som jag vet är stående på menyn. Så om Frantzén/Lindeberg slog Matbaren med en hårsmån vet jag vilket mitt nästa slå-på-stort-restaurangbesök blir.

Här är hela listan enligt kockarna!
1. Frantzén/Lindeberg
2. Matbaren
3. Fäviken Magasinet
4. Råkultur
5. Ekstedt
6. AG
7. Matsalen
8. Sturehof
9. Gastrologik
10. Rolfs Kök
11. Daniel Berlin
12. Esperanto
13. Mistral
14. Boquerian
15. Hotel Borgholm
16. Djuret
17. Fredsgatan 12
18. Thörnströms Kök
19. Volt
20. 28+
21. Chez Betty
22. PM & Vänner
23. Kock & Vin
24. Lux
25. Sjömagasinet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)