Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Förtrollande mathelg

Med blå- och vitrutig duk hade Åhléns dukat upp och fångat färgerna på mitt bokomslag. Jag signerade böcker och pratade med mycket trevliga Göteborgare som fick smaka på min ”Toast crazy” i lördags.

Under knappa timmen packade jag snabbt ihop mig och styrde kosan mot köksscenen på ”Passion för mat”. Mässan för alla matentusiaster. Väl där lagade jag och berättade om min passion för betor. Jag serverade dessa krispiga och färgstarka nyttighetsbomber med hollandaisesås smaksatt med kryddkrasse.
Självaste herr Mannerström kom upp på scenen och gav mig en hjälpande hand vid spisen.


Detta var en förtrollande mathelg för mina ögon, näsa och inte minst för smaklökarna!

En liten kille som ville köpa båda våra böcker :). Det är helt otroligt hur många yngre förmågor det finns som följt Sveriges Mästerkock och har ett matlagningsintresse. Vi pratade om idén om att det borde göras ett ”junior Masterchef” här i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)