Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Första tävlingen i Stockholm avklarad!

Det här är den första maträtten som jag lagar i det riktiga ”mästerkocksköket”! Temat på tävlingen var Italien och jag lyckades charma juryn igen ;). Det svåraste med den här utmaningen var inte att laga maten, utan att skapa en maträtt på endast 10 ingredienser. Inte nog med det, så hade vi bara 2 minuter på oss i skafferiet att plocka åt oss de råvaror som vi ville ha. I skafferiet blir man verkligen blind och superstressad, det står grejer överallt och det är lätt att missar de viktigaste ingredienserna. Jag lyckades i alla fall få med mig riset till min risotto, resten improviserade jag med. Receptet hittar du här.


Bild och klipp lånat av TV4

2 kommentarer till Första tävlingen i Stockholm avklarad!

  • Marianne Ahlbäck skriver:

    Håller tummarna för dej i kväll Lollo. Du kommer säkert att övertyga juryn igen. Jättekul att läsa din blogg o toppen att få recepten :-). Marianne

    • Louise skriver:

      Tack Marianne! Vad roligt att du gillar bloggen, jag jobbar hela tiden på att förbättra den som kom gärna med ”input” om något saknas. Trevlig helg //Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)