Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Festligt dukningstips till trädgårdsfesten

Trädgårdsfestdukning, foto: från pinterest

Ligger du liksom jag inne på en himla massa glasburkar som bara väntar på att bli fyllda med sylt och inläggningar? Jag har laddat några av dem med sommarens jordgubbsskörd – som varit enastående goda i smaken i år. Senast jag köpte en ask passade jag på att fråga vilken sort det var. Namnet på de röda diamanterna var Honungsöga. Vem skulle inte vilja heta det om man vore en jordgubbe?

Hur som haver så fastnade jag på pinterest – där man kan sitta i timmar och bara skrolla bland läckra bilder. Vill du följa mig så heter jag Taste by Louise. Jag fann den här fina bilden som fullkomligen ryckte med mig in i en vibrerade sommarfest. Så innan glasburkarna fylls lämpar dem sig perfekt som dekorativa blomvaser. Klipp sönder julklappssäcken (som jag hoppas var proppfylld i julas) och använd som duk, så har du skapat den enkla och inbjudande festkänslan. Läckert var ordet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)