Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Fab, fab, fab potatissallad

Rostad potatissallad med mild smak av Caesar, foto: Louise Johansson

Om jag gissar rätt så glöder grillarna numer på heltid runt om i landet. Visst är det en aning lockretande när man går förbi ett hus där någon grillar? Varenda gång jag gör det i alla fall så önskar jag att jag satt på deras altan.

Den här veckan tipsar jag om en fab, fab, fab potatissallad. Under midsommarhelgens grillning dukades just den här salladen fram och slog i höjden på min topp tio-lista. Inte så konstigt då den har en smak av caesarsallad. Tack Björre för inspirationen och för att jag får låna lite av din matfilosofi :).

Rostad potatissallad med mild smak av Caesar, foto: Louise Johansson

 

2 kommentarer till Fab, fab, fab potatissallad

  • astrid skriver:

    oj oj oj va god den blev!!! tack för ett underbart recept 🙂

    • Louise skriver:

      Visst är den god! Roligt och gott är att man rostar potatisen vilket gör det lite annorlunda. Kul att du lagade receptet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)