Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Ett lyckat kaos!

I denna deltävling av Sveriges Mästerkock skulle maten som vi lagade vara inspirerad av det japanska köket. Det var verkligen jätteroligt och inspirerande att se Sayan, ägare till restaurang Esperanto och Råkultur i Stockholm, laga mat för oss deltagare. Japan har så mycket mer mat att erbjuda än bara sushi och rå fisk. Vi fick smaka på kryddor och konsistenser som i alla fall jag aldrig känt tidigare.

Väl under tävlingen visste jag inte riktigt vad jag skulle laga, jag fick improvosera lite. Jag kommer ihåg att produktionsbolaget näst intill tappade hakan och var nära till skratt när jag kom ut med nästan halva skafferiet. Min lilla bricka var överfull och jag kunde knappt balansera allt som jag hade tagit till mig. Detta medförde att jag under tävlingens lopp hade saker högt och lågt, samt att jag hade svårt att organisera min matlagning. Men slutresultatet blev ju uppenbarligen bra, ett lyckat kaos! 😉

%22Louises%20mat%20skulle%20platsa%20p%C3%A5%20lyxkrog%22

4 kommentarer till Ett lyckat kaos!

 • ingegerdfransson skriver:

  Du är numera min Tv-idol. Varje onsdag kl 20.00 , fastklistrad framför skärmen. Jag som nästinill inte ser på Tv. För mig är Du nummer ETT. Jag älskar Dig Louise för Din ödmjukhet, ditt kroppspråk och talande mimik. Dessutom är Du otrolig på mat och en ”fighter” i tävlingssammanhang. Synd , att jag bara har två tummar. det blir knytnäven. Finns ingen som jag tror så mycket på som Dig. Kram if

  • Louise skriver:

   Tack Ingegerd för dem fina orden, det värmer verkligen! 🙂 Blir rörd här. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och det är så jätteroligt att få tävla i matlagning. Det har varit en berg-och-dalbana att spela in programmet, jag har fått testa på att vara nervös på hög nivå men att samtidigt att tackla det. Det är en erfarenhet som jag tar med mig och kommer ihåg med glädje och som jag vill uppleva igen. Allt gott! Varma kramar //Louise

 • Jessica skriver:

  För att en konstnär jobbar i kaos! Du är bäst love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)