Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Ett galet och annorlunda fotojobb

Inte varje dag man står i ett diskrum i en klänning värd 4 papp!

Foto: Stefan Jellheden

Tänkte bjussa på lite bilder från ett tidningsjobb för Arlanda Express som jag gjorde, tidningen finns ute nu. Det var så otroligt roligt att göra det här jobbet, som att få vara fotomodell för en dag. Väldigt annorlunda mat- och kockbilder om man säger så, det blev ganska häftigt i ett restaurangkök.

Jag har dessutom blivit en hejare på att longera 😉

Foto: Stefan Jellheden

Helt crazy som sagt,att tvätta fötterna i disken gav mig träningsvärk.

Foto: Stefan Jellheden

Vem vill inte ha dem här klänningarna? Malina heter märket.

Foto: Stefan Jellheden

16 kommentarer till Ett galet och annorlunda fotojobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)