Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

En värmande len blomkålssoppa

Kylan är här igen. Nu har det nästan varit vitt sen i november.
Men med några dagar av milt väder hade man stora men uppenbarligen helt falska förhoppningar om att slippa bilruteskrapning och vita fingertoppar. Nu när jag har tinat och märker att det är min helt normala, svenska ”i-landsgnällighet” som har tagit överhand tar jag tag i saken och värmer både kropp och själ med en len blomkålssoppa och en variant på brushetta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)