Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

En riktigt grå måndag..

Satt och funderade på hur jag skulle inleda mitt bloggande på Taste by Louise.Men med gråmulet och 3,5 plusgrad och slask så långt ögat kan se utanför kontorsfönstret,är det svårt med inspiration och mycket lättare att drömma sig iväg till soligare breddgrader.Konstigt att man självplågar sig med att titta runt på ”sista minuten” solresor trots brist på både pengar och semesterdagar 😉
Det får bli en sväng till gymmet för att få upp ”endorfinhalten”.Ja, ja nu är jag i alla fall igång, hoppas allt kommer naturligt och lätt efter ett tag.

4 kommentarer till En riktigt grå måndag..

 • Gunnar skriver:

  Det kommer att gå som en dans det här! Ser fram emot att följa dig och din fantastiska mat på bloggen!
  🙂

 • erik skriver:

  hejsan jag hållt på dig o jennie från lindome från början tycker ni är gryma.jag har fått några till som håller på. jag sa från början till slut till jennie att det kommer sluta att du och jennie står som som final par som kommer bli etta o tvåa.

 • erik skriver:

  jag hoppas petter vårdar dig väl han har träfffat en go bra tjej. go personlighet o söt.jag önskar dig all lycka till med din dröm. du o peter kommer starta resurang hop eller ha egna som varsin resturang som ni driver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)