Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

En läcker förrätt!

Råmarinerade pilgrimsmusslor med mango och avokadocrème.
Foto: Taste by Louise/Louise Johansson

Jag är en riktig sommarälskare! Det är så många gånger om året som jag nämner att jag längtar efter sommaren. Jag brukar ofta frysa på vintern dygnet runt, så den här årstiden passar mig perfekt. Därför måste jag påminna mig om att leva i nuet och ta vara på varje minut, för att det är SOMMAR!

Nog om tankar och ditten och datten. Många har gått på semester och många ska gå på semester. Så här kommer ett inspirerande recept som en förrätt som passar perfekt att fira in detta underbara tillfälle med. Det innehåller få ingredienser och jag lovar att du lagar detta på 30 minuter. Klicka här för att komma till receptet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)