Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

En härlig dag i Stockholm

Vad det är härligt att bara åka bort så här en helg till Stockholm! Idag har jag och Peter varit och strosat på Södersidan, jag köpte bland annat en ny klänning 🙂 Det blev en lunch på Melanders som är en trevlig fiskrestaurang som ligger i Söderhallarna. Väl i Söderhallarna, som också är en stor saluhall, passade jag på att få lite inspiration från alla matdiskar. Då jag är en chokladälskare stannade till och köpte lite god, kvalitetschoklad.

Mmm... Men inte Marabou 😉

Men nu är det dax igen att bege sig ut i Stockholms vimlet och prova några after work-ställen. På återseende…

6 kommentarer till En härlig dag i Stockholm

 • Malin skriver:

  Vad duktig du var i onsdags, som vanligt lugn och samlad. Du kommer att ta hem vinsten, det är jag säker på!
  För övrigt ett jätte roligt program att följa! HEJA HEJA!

  • Louise skriver:

   Tack! Jag var faktiskt själv lite rörd hemma i TV-soffan, visste inte att juryn hade sagt så fina ord. Roligt att du gillar programmet, det har varit så kul att få vara med och spela in programmet 🙂

 • Ake skriver:

  Du är grym i Sveriges mästerkock! 🙂

 • Nanna skriver:

  Det var kul när du kom ut med ditt lilla berg i onsdags men oj vad gott det verkade bli!!!

  • Louise skriver:

   Ja det var verkligen ett berg av råvaror! Jag hade ju min idé med lite friterat, marinerat och starka kryddor. Alla rätterna krävde ca 7 ingredienser, så totalt kanske 30-35 olika livsmedel 😉 Roligt att förvåna produktionsbolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)