Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Det var nära ögat…


Foto: Linus Hallsénius/TV4

Idag var det nära ögat att jag åkte ut ur programmet Sveriges Mästerkock. Jag hamnade i elimineringstävling efter att ha tillagat gös som var dagens ”mystery box”. Känns som att den största ”tabben” som jag gjort hittills var när jag kokade pepparroten mjuk. Jag hade fått ett tips på det en gång och trodde absolut att det var det vinnande konceptet, men där bedrog jag mig!

Det svåraste med denna tävlingen var inte bara att stå i det svarta förklädet och kämpa för min överlevnad. Utan jag tävlade mot två fantastiska människor, Jessica och Björn som hade kommit att bli några av mina närmsta vänner. Oavsett utgång så skulle det bli en en känslosam utslagning.

Trots allt blev det ju ett lyckligt slut för min egen del och som alltid är jag oerhört tacksam för allt stöd jag får.
Må väl, kram Louise 🙂

6 kommentarer till Det var nära ögat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)