Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Blir inte du sugen på det här?

Foto: Pinterest

”Fresh strawberry margaritas” – De här drinkarna fick mig verkligen att dregla och längta efter sommaren. Kan det vara snacket som går om helgens solsken som gör att jag känner mig som ett knakande vårträd? Att. Jag. Vill. Ha. Vår. Och. Helst. Sommar. Här. Och. NU!

Burkarna som drinkglas är nytt för mig och jag blir verkligen inspirerad.Tänk vad festligt att ha olika storlekar på burkarna och kanske till och med sätta en etikett med varje gästs namn på för en extra välkomnande känsla.
Jag tror banimej att jag får slå till på detta till morgondagens TV-tittande av ”mello” inom parentes meldodifestivalen :). En förpremiär av sommaren helt enkelt.

2 kommentarer till Blir inte du sugen på det här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)