Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Beger mig till the big apple!

Snart åker jag till ett av mina drömresemål, New York!

Snart packar jag väskan och beger mig till New York! Ett resmål som länge legat på min ”100-saker-jag-måste-göra-innan-jag-dör-lista”. Det är mycket som ska betas på den listan ;).
Jag åker tillsammans med familjen och i en hel vecka ska vi spatsera på New Yorks gator. Några av familjemedlemmarna har redan varit i det stora äpplet, men inte jag! Så nu eftersöker jag de allra bästa, bästa restipsen som toppar deras listor – Så jag kan slå dem med häpnad! Allt från mat till vad man inte får missa är välkommet :).

15 kommentarer till Beger mig till the big apple!

 • PernillaElmquist skriver:

  Ta en romantisk tur med häst och vagn i Central park med din älskling och låt det vara Cheesy men det ÄR romantiskt och du kommer känna dig som i en film:) Besök också Imagine-parken som anlagts till John Lennons minne. Vid 72a gatan, där The Dakota building ligger. John och Yoko bodde där, tror fortfarande hon gör det och där spelades också filmen Rosmarys Baby in.

  • Louise skriver:

   Verkligen TACK för dessa tips! Låter roligt att få vara filmstjärna för en stund med häst och vagn! Imagine parken skriver jag upp på min lista, låter intressant! Vet ju att detta blir riktigt bra eftersom du bott i staden, tack P, underbart <3

 • Sara W skriver:

  Oj, vad avundsjuk jag blir på din kommande resa! Har varit där 2 gånger och längtar dit igen!
  Utöver Pernillas tips, rekommenderar jag en långpromenad genom China town och Little Italy och bara uppleva dessa fantastiska kvarter. Det är så mycket intryck och maten är underbar!
  En musikal på Broadway kan verkligen rekommenderas, själv såg jag The Lion King och den var fantastisk!.
  Undvik restaurangerna kring Times square. Det finns många bra ställen i Hells kitchen och Soho. Sen rekommenderar jag frukost på Hueys diner på 8th ave 56th street. Jättegott och otroligt trevlig personal.

  Jag gillar Museum of national history på Upper west side och MoMA är helt klart en upplevelse.

  Ha en underbar resa!

  Hälsningar

  Sara

  • Louise skriver:

   Det ska bli så roligt att se vad New York är för en stad. Hör hela tiden om hur bra det är där, så äntligen ska jag åka dit 🙂
   Tack för alla tipsen, låter som grejer jag får sätta upp på listan. Tack 🙂 Frukost tips låter bra, har förstått att man inte äter på hotellet. Tack ännu en gång 🙂

 • Emma skriver:

  Vad härligt, New York är häftigt! Har bara varit där en långweekend, så jag tog mig runt med Hop-on-hop-off bussarna för att hinna att åtminstone se allt utifrån. Nästa gång ska jag försöka se lite från insidan också 😉 En morgon tog jag en långpromenad från Times square och hela vägen ner till Battery Park. Det tog en stund, men mycket hinner man se 🙂 Jag ska själv tillbaka om några veckor, längtar 🙂

  • Louise skriver:

   Ibland kan man få se mycket när man bara går! Det blir säkert lite hop-on-hop-off bussar, verkar vara ett smidigt sätt att ta sig fram om man vill se och ändå åka till en plats. HA en trevlig resa själv 🙂

 • Ha en jätte-jättego resa och tid i NY tillsammans med de familla.
  Kramar B-M

 • Jimmy skriver:

  http://ettannatnewyork.blogspot.se/2011/11/385-island-burgers-shakes.html
  Här har jag ätit den godaste burgaren.
  Helt magiskt!

 • Frida skriver:

  Har nyss kommit hem från NY och ett måste är att besöka Magnolia Bakery på Bleecker street. Deras cupcakes är inte av denna värld! Även en middag på Momofuku ssäm bar är stört bra 🙂 Trevlig resa!

  • Louise skriver:

   Gottigt värre med cupcakes, får bli ett mellis en dag 😉 Ska spana in Momofuku, tack 🙂

 • Frida skriver:

  Glömde även Shake shack i Madison square park. Ca 1,5 timmes kö men väl värt väntan för en underbar hamburgare!!

  • Louise skriver:

   Har hört om dessa burgare också, nu blir det svårt att välja, kanske får testa burgare x 2 🙂

 • Pingback: New York hela veckan | | Taste by LouiseTaste by Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)