Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Bakom kulisserna till min kommande kokbok


Bakom kulisserna till min nya kokbok, foto: Louise Johansson

Bilderna knäpps av efter vartannat till min kommande kokbok! Jag skriver recept, testlagar sent inpå kvällarna för att smakerna ska sitta, gör moodboards för varje enskild bild som ska plåtas och far runt som en vante för att hitta den finaste rekvisitan.
Det är så himla roligt att se något gå från ax till limpa och jag är fantastiskt nöjd och glad över resultatet som jag och fotograf Stefan Edetoft hittills skapat.
När jag skriver om projektet får jag fjärilar i magen och jag längtar så in i bänken tills boken är här. Visserligen är det långt kvar till hösten 2013 då den kommer ut, men på ett sätt känns det skönt att ha tid på sig till ett sådant här stort och maffigt projekt. Här bjuder jag på lite bilder bakom kulisserna :).


Platsen, Mariagården, där boken håller på att ta form är ett alldeles magiskt ställe! En naturlig rekvisitamiljö i sig som jag och fotografen Stefan Edetoft brukar säga till varandra varje gång vi ses. Här ser ni ringblommor i ett handgjort betonglöv som trädgårdsmästaren skapat – vackert! Foto: Louise Johansson

Här är en liten teaser om vad ett av de många recepten kan innehålla… Kan du gissa? Foto: Louise Johansson

5 kommentarer till Bakom kulisserna till min kommande kokbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)