Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Backstage

Nu har jag äntligen fått igång min kamera igen! Jag har ju massa bilder från när jag var på Nyhetsmorgon som jag inte kunnat lägga upp. Här är den romantiska TV- världen :). Det är roligt och spännande att se hur det fungerar det här med TV. På bilden ovan står jag och förbereder mig inför att presentera min första rätt med sill, nervös kan man säga. Men det släppte lite grann när programmet väl var igång.

Här är det lilla köket som gömmer sig bakom kulisserna. Skönt med en egen myshörna där man kan förbereda i lugn och ro. Dock var det lite kämpigt att springa tre trappor upp varje gång det var ny tagning för att vi sände från taket. Men lite motion har ju aldrig skadat denna kroppen ;).

Här sitter jag tillsammans med Jenny Östergren, Steffo Törnqvist, Kerstin Dellert och Börje Ahlstedt och tjitt-tjattar lite under reklampausen.

Jens Dolk stod för vinerna. En riktigt trevlig person. Han och Tommy Myllymäki åker i sommar Sverige runt och serverar mat och dryck. De reser upp ett tält i fyra dagar och har TV- sändning med underhållning. Tror att biljetter går att boka på ticnet om jag inte minns fel.

Här har vi Timotej- tjejerna. Vilket drag de höll uppe på taket! Jag kan säga förutom att de sjöng väldigt bra så hade de nog världens längsta kvinnoben med dem snyggaste klackarna. Sådana får man ta och skaffa sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)