Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Ny film med Arla: Kladdkaka med polly och färskostswirl


Kladdkaka med polly och färskostswirl, foto: via arla.se

Då var det måndag igen och vad passar bättre än att liva upp höstrusket med en supersmarrig kladdkaka med polly och färskost? Det handlar ytterligare en av reklamfilmerna om som jag producerat tillsammans med Arla.

Just den här kakan får jag säga har allt. Kladdig kaka, seg brownie och frisk cheesecake – tre favoriter i ett. Receptet hittar du här och kika gärna på filmen nedan där jag visar hur kakan bakas.

En kommentar till Ny film med Arla: Kladdkaka med polly och färskostswirl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)