Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Affärsseminarium på Marstrand


Igår gjorde jag något som jag länge varit lite rädd för. Jag stod på scen och pratade inför folk om min matlagning och Sveriges Mästerkock. Jag mjukstartade med lite frågor från Björn Johnson som höll i hela programmet ute på Marstrand.

På morgonen vaknade jag med lite pirr i magen och tänkte, ”hur ska detta gå?”. Det kanske inte är den längsta tiden som någon har pratat, men för mig som aldrig har gjort det innan så var tiden på 20 minuter ganska rimlig att börja med.

När det väl var min tur att gå upp på scenen så tänkte jag att ”det här ska bli kul!”. Jag ska försöka inspirera dessa människor som är här för att lyssna på mig. vilket jag tror att jag gjorde. Jag såg att några skrattade och vissa kom till och med fram efteråt och sa att det var roligt att lyssna på mig, vilket känns fantastiskt. Så nu ska jag verkligen ta tag i detta med att hålla föredrag, jag älskar ju nya utmaningar :).

Musiken stod Dan Lindén och Johanna Hjort för!

Jag träffade också Ann Rosman som signerade sina deckarböcker bredvid mig. Hon berättade otroligt spännande om sina böcker och om historier ute på Marstrand. Så nu vet jag vad min semesterläsning blir i slutet på juli och början på augusti.

En kommentar till Affärsseminarium på Marstrand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)