Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Adventstävling!

 

Andra ljuset är tänt i adventsljusstaken och det vill jag fira med en tävling! I veckans tomtesäck hittar ni som 1:a pris en gjutjärnsgryta av franska märket Chasseur från Sundqvist, värde 1 595 kronor. Som 2:a – 4:e pris hittar ni tre signerade kokböcker, värde 229 kronor styck.
Tävla enkelt på Tastebylouise genom att svara på tre enkla frågor och ”gilla” Taste by Louise på Facebook. Från och med idag till och med torsdag kan du delta i tävlingen. Maila ditt svar till info@tastebylouise.com.

1. När blev gjutjärnet vanligt i kök och köksmiljöer i Europa?
2. Vad är min stora passion inom matlagning?
3. Vilken typ av mat lagar jag helst?

Tävlingen är avslutad!
De rätta svaren på frågorna är:

1. Gjutjärnet blev vanligt i kök och köksmiljöer först under 1800-talet
2. Min stora passion att få presentera maten på ett vackert sätt, det är då jag får utlopp för min kreativa ådra.
3. Min matlagning är bred och grundar sig i den svenska husmanskosten. Fast med en twist.

Grattis till Ulf Stevander som kammade hem gjutjärnsgrytan.
Grattis till  Åsa Ullström, Åsa Nilsson och Christina Hansson som kammade hem varsitt signerat exemplar av kokboken Taste by Louise.

*Tävlingen pågår tom 121213 kl. 23.59 och svaren hittar du på Sundqvist.se och Tastebylouise.com. Vinnaren utses av Louise Johansson och beslutet kan ej överklagas. En gjutjärnsgryta från Chasseur, Sundqvist värde 1 595 kr och tre stycken kokböcker värde 229 kr ligger i potten.

8 kommentarer till Adventstävling!

 • Petra skriver:

  Vad trist!

  Jag hade så gärna deltagit i denna tävlingen, men finns man inte på facebook så finns man inte. Men jag gillar dig ändå!

  Tjingeling!

  • Louise skriver:

   Det är inte hela världen, jag är flexibel 🙂 Skicka mig ett mail med svar så är du självklart med och tävlar ändå. Tack för att du gillar mig ändå 😉 Hälsningar Louise

 • Helena skriver:

  Åhh, det hade suttit fint! Men precis som ovanståede (Petra) har jag inte heller facebook. Men jag gillar dig också ändå! 🙂

  • Louise skriver:

   Självklart får du vara med och tävla ändå 🙂 Skicka mig ett mail med dina svar så är du med. Tack för att du gillar mig ändå, hälsningar Louise

 • Malin Mobrandt skriver:

  Skickade svaret till fel ställe. Förlåt! Tar du bort det?

 • Birgitta Persson skriver:

  1. 1800 talet 2. din passion är att lägga upp maten på ett vackert sätt. 3. Fisk. Gillat dig på Facebook. Älskar att stå i köket och kokböcker är min passion.En dröm att få vinna en såå fin gryta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)