Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Adventstävling!

 

Nu börjar det lacka mot jul och jag vill passa på att fira in tredje advent med en ny tävling!
Den här veckan ligger en grönsakskniv från Global, värde 995 kronor, och tre signerade kokböcker ”Taste by Louise”, värde 229 kronor, i julklappssäcken. Kniven är fint slipad, välbalanserad och ligger otroligt skönt i handen och boken hoppas jag inspirerar i ditt kök.
Allt du behöver göra för att delta är att gilla Taste by Louise på Facebook samt maila in svaret på nedanstående frågor till info@tastebylouise.com. Du har fram till och med torsdag 20/12 2012 på dig att tävla. Lycka till!

1. Under vilket årtionde började Globals knivar att tillverkas?
2. I ett av de senaste recepten som är publicerade på min matblogg lagar jag fudge. Vilken temperatur ska kolasmeten ha när den är klar?
3. Motivera kort (max 100 tecken) varför du ska vinna.

Tävlingen är avslutad!
De rätta svaren på frågorna är:

1. Globals knivarn började tillverkas i mitten på 80-talet
2. Kolasmeten ska ha 118 grader.

Grattis till Isa Landqvist som kammade hem grönsakskniven från Global. Hennes motivering löd:
”Att laga mat är kul, framför allt när det är jul.
Då är det mycket som ska skäras, och med en ny kniv kan allt läras.
Med en bra bok av Louise
Kan jag få användning många gånger av min spis.” Jag har alltid varit intresserad av matlagning och bakning, enda sen jag var liten. när jag gick i trean på gymnasiet för två årsen så gjorde jag en kokbok som projektarbete där recepten var anpassade för studenter som nyss flyttat hemifrån och inte är så bra på att laga mat.

Grattis även till Sandra Petersson, Richard Leijon och Anna Viktorsson som kammade hem varsitt signerat exemplar av kokboken Taste by Louise.

 

Tävlingen pågår tom 121220 kl. 23.59, vinnarna publiceras 121221 i det här inlägget och sker genom lottning. Svaren på frågorna hittar du på Sundqvist.se och Tastebylouise.com. Vinnaren utses av Louise Johansson och beslutet kan ej överklagas. En grönsakskniv från Global, Sundqvist värde 995 kr är utsett som 1:a pris och tre kokböcker värde 229 kr är utsedda som 2:a – 4:e pris.

 

2 kommentarer till Adventstävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)